Kedves CrdPro.cc tagok!
Lehet, hogy észrevetted, hogy ebben a néhány hétben
BIN- számokat adtam ki bizonyos webhelyekhez, és most elmondom:
HASZNÁLJON KI, HOGY MÉG MŰKÖDNEK!
Itt van a saját cc-számok
generálása . Ezek ingyenesek és könnyen beszerezhetők. Igen, lehet, hogy nem érvényesek, de ezért ellenőrizhetjük, hogy érvényesek-e, és felszámolhatók-e, de erről bővebben utána.
Néha a webhelyeknek, különösen az előfizetéseknél és a kisebb fizetéseknél, csak egy
generált számra van szükségük egy adott
BIN- nel , hogy működjenek! Nincs szükség különleges szerszámokra! Miért nem fizetsz a Netflixért vagy az Amazon Primeért valamilyen cc-számmal, amit kihúztál a seggedből?

Szeretne egy ingyenes Google Play Premium alkalmazást ingyen?
View attachment 47760
Most azon töprenghet, hol vannak az eszközök ilyen számok
generálására ?
Még szerencse, hogy megkérdezted, mert két forrást használok, és mindkettő táviratban van.
*** Rejtett szöveg: nem idézhető. ***
(ellenőrizd a csatornát, hogy Raven hozzáférjen a bothoz).
View attachment 47761View attachment 47762
Ez a két eszköz óriási segítségemre volt az elmúlt évben. Ha szeretnéd, hogy megtanítsalak a használatára, írj nekem DM-et vagy kérdezz ebben a témában.
Mostantól Buddy és Raven segítségével ellenőrizheti, hogy a kártya valódi-e, és fizetési átjárókat is biztosítanak, amelyek megterhelhetik a kártyát, hogy megnézzék, van-e egyenlege 1 dollár vagy több, attól függően, hogy milyen API-ra van beállítva. Ez segít abban, hogy a kártya az esetek 99%-ában működjön, amikor meghatározott webhelyekhez
generált számokat használ.
Srácok, azt mondom, HASZNÁLJÁK AZ ÉN
INGYENES POSTÁZAMOT! EZ A TŰZTARTALOM!
Üdv, és élvezze az ingyenes előfizetéseket, vagy ilyesmi, nézze meg a multifunkcionális BIN-emet, amit a napokban adtam le!